Roac79

Sportblog & Tips

De beste personal trainer in Eindhoven begeleid mij

personal trainer Eindhoven

De beste personal trainer in Eindhoven begeleid mij tijdens het sporten. De reden waarom ik gelijk sport is omdat ik het lastig vind om gemotiveerd te blijven. De ene keer heb ik er heel erg veel zin in, maar de andere keer weer niet. Elke keer als ik geen zin had, gaf ik daar aan toe. Dat had ik niet moeten doen natuurlijk. Het is belangrijk om te blijven sporten, ook al heb jij een keer wat minder zin. Zeker als jij wat ouder bent, is blijven sporten heel erg belangrijk. Dat houdt jou lander fit en dat zorgt ervoor dat jij meer kan als jij op leeftijd bent.

personal trainer Eindhoven

Personal trainer Eindhoven

Door mijn personal trainer in Eindhoven wordt ik steeds fitter. Ik merk dat ik elke les net wat meer kan. Daardoor raak ik elke les weer gemotiveerd om mijn grenzen te verleggen. Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar ik wordt goed begeleid. Mijn trainer laat mij zien hoe ik een oefening het beste kan uitvoeren. Hij heeft mij laten zien dat sporten ook leuk kan zijn. Ik had nooit verwacht dat ik dat punt in mijn leven zou bereiken. Daar ben ik mijn begeleider heel erg dankbaar voor.

personal trainer Eindhoven

Met plezier sporten

Naast dat ik nu met plezier sport, eet ik ook met plezier. Dat komt doordat ik nu ook begeleid wordt op het gebied van eten. Eerst at ik vaak ongezond en dat had geen goed effect op mijn lichaam. Nu ik elke dag ervoor zorg dat ik genoeg groente binnen krijg, voel ik mij fitter. Zij hebben mij geleerd dat gezond eten ook lekker kan zijn. Daar ben ik hen heel erg dankbaar voor. Mijn hele leven is positief veranderd doordat ik ben gaan sporten bij de sportschool en doordat ik op mijn eten ben gaan letten.