Roac79

Sportblog & Tips

Nooit meer weg bij sporten Nijmegen

Vorige maand heb ik mezelf ingeschreven bij sporten Nijmegen. Een sportschool wat meer dan een sportschool is. Zo zijn er naast het normale sporten ook vele andere faciliteiten. Faciliteiten zoals Fysiotherapie, Sportmassage, cryo-lipolyse, salon, zonnebank, sauna en wimper extensions. Ik zelf ben alleen in de fitnessruimte te vinden. Ik fitness er meerdere keren per week en het bevalt me super. Misschien dat ik in de toekomst nog aan een andere faciliteit ga deelnemen.

Medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk

Een betere sportschool is er in mijn ogen niet. Je kunt bij deze sportschool zoveel meer doen dan alleen zelfstandig sporten op de apparaten. Zo zijn er ook groepslessen, personal training en speciale lessen. Naast de vele faciliteiten ben ik ook erg tevreden over het personeel wat er rond loopt. Zo is elke medewerker van sporten Nijmegen erg vriendelijk en vooral behulpzaam. Als zij bijvoorbeeld enige twijfel of een probleem zien bij een klant, schieten ze gelijk te hulp. Zo werd ik deze week ook geholpen toen ik een apparaat niet helemaal snapte. De coach heeft me daarna de werking uitgelegd en het geadviseerde gewicht. Top!

Komende jaren blijf ik lid van sporten Nijmegen

Zelf sport ik er ,zoals eerder gezegd, meerdere keren per week en het bevalt me prima. De apparaten zijn schoon, de sportvloer is groot (1000m2) en de mensen die er sporten zijn allemaal doelgericht. Er hangt een heerlijk gezonde sfeer en daar raak je gemotiveerd door. Voor de komende jaren blijf ik zeker nog lid bij sporten Nijmegen.