Roac79

Sportblog & Tips

Sportcentrum Alphen biedt iedereen beweging

Sportcentrum Alphen

Sportcentrum Alphen zorgt ervoor dat jij ook tijdens de winterperiode heerlijk kunt bewegen. De feestdagen staan weer voor de  deur. Dat betekent lekker eten en bovendien onwijs veel cadeautjes uitpakken. Echter houdt dit ook in dat veel mensen tijdens de feestdagen niet gaan sporten. Dit kan te maken hebben met het feit dat er cadeautjes gekocht moeten worden, maar ook ontspanning zoeken. Al moet ik wel zeggen dat ik je aanraad om eens te kijken bij Sportcentrum Alphen. Hier kun jij namelijk deelnemen aan diverse trainingen die daar te volgen zijn. Continu zul jij in een gezellige groep zitten waar je als een team “het doel” gaat behalen.

Sportcentrum Alphen

De volgende lessen zijn te volgen bij Sportcentrum Alphen:

  • Xcore
  • Fit & Core
  • Body Power
  • Dance-fit
  • Step-fit
  • BBB

De laatste training wilde ik graag gaan volgen. Hiermee train je namelijk je  buik, billen en benen en dat mag bij mij best wel wat strakker. Zodoende ben ik naar deze sportschool gegaan en heb even rond mogen kijken. Toevallig was er op dat moment deze les en dat trok mijn aandacht!  Wat een geweldige groep bij elkaar zeg. Je kon echt merken dat zij elkaar helpen om deze les te volgen en dat merkte je meteen.

Sportcentrum Alphen

Zodoende heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te gaan schrijven bij dit bedrijf. De lessen kon ik van tevoren inzien en inschrijven indien ik er eentje wilde volgen. De kosten die zij trouwens hanteren voor je abonnement is ook nog eens aan de lage kant! Zo heb ik vorige week mijn eerste les mee mogen draaien. In het begin vond ik het wel lastig aangezien je nog niet wist wat je moest doen. Gelukkig hielp de instructrice mij onwijs goed en voordat ik het wist deed ik eraan mee! Wat een geweldige ervaring was dat! Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat ik weer mee mag doen in de groep.