Roac79

Sportblog & Tips

Tip: personal training Deventer

personal training Deventer

Nu de zomer er weer aan komt wil ik graag een stuk fitter worden. Aangezien ik mezelf niet altijd kan motiveren heb ik ervoor gekozen om een personal trainer in te schakelen. Ik ben vervolgens op Google gaan zoeken onder ‘’ personal training Deventer ‘’. Tobias krone kwam het beste naar voren. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod en ervaring. Mijn gevoel zei dat ik voor Tobias moest kiezen.

personal training Deventer

Contact opgenomen

Op de website staat het telefoonnummer vermeld. Ik heb daar vervolgens heen gebeld en werd erg netjes te woord gestaan. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Wij hebben toen de afspraak gemaakt om volgende week te beginnen. De eerste training was erg pittig en de volgende dag had ik veel spierpijn. Toch blijf ik maar doorgaan, omdat je goed wordt gemotiveerd. Het is daarom ook echt een aanrader om bij personal training Deventer in te schakelen. Je werkt samen naar een doel toe en wordt uitstekend geholpen!

Er wordt een passend voedingsschema voor je gemaakt omdat het hartstikke belangrijker is. Het is zelfs zo dat 70% voeding is en 30% trainen. Tobias kan je hier van alles over vertellen.