Roac79

Sportblog & Tips

Tip: personal training Eindhoven

personal training Eindhoven

Vanwege mijn gezondheid was ik genoodzaakt om te gaan sporten. Om het goed aan te pakken ben ik gaan kijken in mijn omgeving voor een personal trainer. Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren toen ik ‘’ personal training Eindhoven’’ in typte. Een opvallend bedrijf is Smart personal training. Het bedrijf is professioneel, heeft een goede service en heeft scherpe prijzen. Dit is precies waar ik naar opzoek ben.

personal training Eindhoven

Echte aanrader

Ik had telefonisch contact opgenomen met het bedrijf om mijn eerste les in te plannen. Binnen een paar dagen kon ik er al terecht. Telefonisch staan ze je erg prettig en professioneel te woord! Bij mijn eerste proefles verliep alles uitstekend. Je word goed gemotiveerd om zo het maximale uit je training te halen. Daarnaast krijg je een passend voedingsschema om jouw afval proces optimaal te benutten.

Resultaat na vier weken

Na vier weken ben ik maar liefst 8kg afgevallen. Dat is niet niks! Ik ben echt super trots op mijzelf. Natuurlijk is het ook te danken aan de verdiensten van personal training eindhoven. Zij zorgen ervoor dat je continue gedreven bent om het maximale uit jouw training te halen. Dit doen zij met veel passie en liefde voor hun vak. Het is daarom ook echt een aanrader om training te volgen bij Smart personal training.

Op de website vind je veel informatie over lessen die worden aangeboden. Indien je vragen hebt, kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.