Roac79

Sportblog & Tips

Bekijk website voor meer informatie

bekijk website

Wilt u graag gaan bootcampen? Dan bent u bij Buiten gewoon fit aan het juiste adres! Bekijk website om meer over dit bedrijf te weten te komen en te zien of dit iets voor u is!

bekijk website

Buiten gewoon fit is een sportorganisatie met zelfstandige fitness en sport professionals met een passie voor het geven van Bootcamp trainingen.

De visie en missie van Buiten gewoon fit

Buiten gewoon fit staat voor energie, aandacht en met plezier sporten in de buitenlucht. Onder leiding van professionele en enthousiaste trainers worden afwisselende en uitdagende trainingen aangeboden, zodat deelnemers het maximale uit hun trainingen kunnen halen en met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Buiten gewoon fit motiveert en inspireert haar deelnemers om met plezier te sporten, met als doel het zelfvertrouwen van de deelnemer te vergroten. Dit door het geven van energieke buitentrainingen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

 

Over bootcamp

Bootcamp training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de training routine van het Amerikaanse leger. Met een training van Buiten gewoon fit bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de buitenlucht. back to basics!

 

Wanneer u gaat bootcampen verbrand u snel veel calorieën. Zo verbrand u 600 à 1000 calorieën per training. Dit komt omdat kracht en uithoudingsvermogen elkaar in hoog tempo afwisselen. Daarnaast kan iedereen op zijn of haar niveau instappen. Het maakt dus niets uit als u nog niet gevorderd bent.