Roac79

Sportblog & Tips

Ben je op zoek naar Fysiotherapie in Veenendaal?

Fysiotherapie Veenendaal

Voor fysiotherapie in Veenendaal ben ik naar Ellekoot gegaan. Na mijn laatste wedstrijd merkte ik dat mijn knie pijnlijk en gevoelig was. Dit gevoel had ik eigenlijk nooit eerder gehad, maar het was ook een fysiek zware wedstrijd. Dat krijg je wanneer je op hoog niveau speelt en dat maakt voor mij het sporten ook zo leuk. Het maximale uit jezelf en je teamgenoten halen en waar inzet wordt beloond. Uiteindelijk win of verlies, en in sommige gevallen gelijkspel, je toch samen. Alleen is het wel mogelijk zat je teveel van je lichaam vraagt of een beweging maakt die niet de bedoeling was. Dit was uiteindelijk bij mij het geval.

Team

Fysiotherapie in Veenendaal gebeld

In eerste instantie dacht ik dat de pijn in mijn knie wel weg zou gaan wanneer ik rust hield. Hierbij had ik dan wel weer het geluk dat ik lang weekend had en mijn been een paar dagen hoog kon houden. Alleen ging het niet helemaal zoals ik had verwacht. Een paar uur na de wedstrijd leek mijn knie dikker te worden. Alsof er allemaal vocht werd verzameld. Alleen ben ik op biologisch gebied geen held, waardoor ik een foto in de groepsapp had gezet. Al vrij snel kreeg ik meerdere reactie’s dat het er niet zo uit hoort te zien. Het advies, ga naar een huisarts of gelijk naar een fysiotherapeut. Die kunnen je er meer over vertellen.

Onderzoek

Dit had ik dan ook gelijk gedaan, want het is niet verstandig om met een blessure rond te blijven lopen. Aan het einde kan je toch meer kapot maken. Alleen ben ik eigenlijk nooit naar een fysiotherapeut geweest. Hierdoor werd ik doorverwezen naar een fysiotherapie in Veenendaal. Na één telefoontje had ik de eerste afspraak al gemaakt. Nu is het alleen hopen dat het niet ernstig is en dat ik weer snel kan sporten.